Activiteitenraad

De Activiteitenraad (AR) van De Brug ondersteunt het team bij de organisatie van jaarlijks terugkerende evenementen en bijzondere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de Brugdagen, de viering van het Sinterklaas-, Kerst- of Paasfeest, sport- en speldagen, het schoolreisje of de Avondvierdaagse. Onze raad bestaat uit 11 betrokken ouders van leerlingen en 2 leerkrachten. Voor elke activiteit stelt de AR een commissie samen uit de leden. Die zorgen samen met het team en veel vrijwilligers voor de organisatie en uitvoering ervan. De AR vergadert zo’n vijf keer per jaar. Deze vergaderingen zijn besloten.

Goede steun van ouders, verzorgers, familie en vrienden van de leerlingen is voor ons van groot belang. Daardoor kunnen we de bijzondere gelegenheden die onze school haar eigen karakter en sfeer geeft behouden. Wilt u – op welke manier dan ook – helpen? Schiet dan eens één van onze leden aan op het schoolplein. Wij zijn ook per e-mail te bereiken. Hebt u vragen, opmerkingen, ideeën? Mail ons dan: arobsdebrug@gmail.com

Samenstelling AR

Voorzitter: Reinout Raijmakers
Secretaris: Lesley van Velzen
Penningmeester: Nadine Aarts
Lid: Mark Enkelaar
Lid: Sebastiaan Wesseling
Lid: Corine Wernsing
Lid: Chantal Geers
Lid: Maaike Kruysifix
Lid: Maaike Hermsen
Lid: Toin van Ginkel
Lid: Stefanie Oderkerk
Lid: Lianne van Wijnen
Lid: Gemma Andriessen
Lid (uit het team): Carla Kamp

Op regelmatige basis zamelt een groep vrijwilligers oud papier in voor onze school. Wij zijn is erg blij met de inzet van deze vrijwilligers (onder leiding van OPA-coördinator Michel Tombroek). Met de opbrengsten van het oud papier kunnen namelijk extra investeringen gedaan die anders niet mogelijk zouden zijn. Zo is het OPA-geld onder anderen al besteed aan de aanschaf van extra leermiddelen, verduisteringsgordijnen, fotocamera’s en nog diverse andere dingen.

Voor de bestaande pool van vrijwilligers zijn wij naarstig op zoek naar uitbreiding! Als OPA-vrijwilliger loopt u drie tot vier keer per jaar op een zaterdag een ronde van 9:00 uur tot ongeveer 10:30 uur. We verzamelen op onze school en lopen door de wijken De Akker en De Bermen. Het werk zelf is niet echt zwaar (de kliko’s worden door het systeem opgetild).

Ben u als ouder betrokken bij onze school en wilt u graag een bijdrage leveren, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan bij Michel Tombroek (brug@opahouten.nl).